LIGOWAVE TRÅDLØSE LØSNINGER I DANMARK

Trådløse dataløsninger anvendes af installatører og systemintegratorer i et stigende behov i Danmark. Implementeringen involverer mere end blot en installation, men omfatter også design, planlægning og vedligeholdelse. Hvert nyt projekt kommer med sine specifikke behov, mens der også kan være tilbagevendende driftsmæssige forhindringer, som leverandører regelmæssigt står overfor. Med den rette viden og struktureret håndtering af ressourcer til implementering og driftsmæssige opgaver, kan driftsproblemer og nedbrud minimeres på en leveret løsning, ude hos slutkunder.

Både Cloud Router og LigoWave er opmærksomme på hvad der skal til, for at øge kvaliteten af trådløse løsninger der leveres i Danmark. Derfor tilbyder vi certificering og dedikeret teknisk support til vores samarbejdspartnere, udover professionelle trådløse hardware produkter. 


Professionelle Wi-Fi løsninger
LigoWave leverer SMB-specifikke hardware udstyret med funktioner som; automated device onboarding, zero-touch configuration, predefined scenarios, and network management software.


Trådløse punkt-til-punkt og multipunkt løsninger
Løsningerne omfatter bl.a. Punkt-til-punkt og multipunkt enheder til videoovervågning, last-mile, og light-backhaul scenarios, som er udviklet til at modvirke nærliggende interferens samt modstå barske udendørs miljøer.


Dedikeret teknisk support
Teknisk supportteam hos LigoWave arbejder tæt sammen med samarbejdspartnere, for at løse eventuelle opståede problemer på leverede LigoWave trådløse løsninger. Som producent hjælper LigoWaves supportteam netværksteknikere, med alt fra netværksplanlægning til teknisk support, uanset projektets størrelse.


Uddannelse og certificering
Netværksteknikere kan deltage i tekniske kurser, der afholdes af Cloud Router og LigoWaves egne ingeniører. Uddannelse i LigoWave løsninger kan være med til at forbedre kvaliteten af implementering og vedligeholdelse af LigoWave trådløse løsninger. Dermed kan installatører og systemintegratorer opnå certificeret forhandlerstatus på LigoWave produkter.

Tilpassede LigoWave løsninger

Videoovervågning – Trådløs netværksinfrastruktur lavet til videoovervågning med management frame protection, IP multicast, and LigoWave proprietary protocols. https://www.ligowave.com/solutions/video-surveillance.


Trafikstyring
– Netværksløsninger til real-time trafikstyring, der har betydelige mindre nedgravninger og lavere omkostninger end kabelførte netværk. https://www.ligowave.com/solutions/traffic-management.


Uddannelsesinstitutioner
– Wi-Fi access punkter med høj ydeevne, som er velegnet til små og mellemstore skoler, gymnasier og universiteter. https://www.ligowave.com/solutions/schools-and-universities.


Sundhedsinstitutioner –
Wi-Fi access punkter med robust dækning til sundhedsinstitutioner. https://www.ligowave.com/solutions/hospitality.


Smart City og offentlig Wi-Fi
– Wi-Fi access punkter der kan levere stabil dækning til håndholdte enheder på store arealer og IoT enheder. https://www.ligowave.com/city-wide-wifi-solutions.


SMB-orienteret trådløs
– Tilpassede Wi-Fi-netværksløsninger til små og mellemstore virksomheder udviklet til at spare tid og økonomi på implementering og vedligeholdelse. https://www.ligowave.com/solutions/small-medium-businesses.

 

Har du et specifikt behov, kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for at imødekomme dit behov. http://www.cloudrouter.dk