Cloud Router introducerer LigoWaves nye Blizzard Dual-band WIFI

Det er knap to år siden LigoWaves produktserie Infinity WiFi så dagens lys. LigoWave tager nu et nyt vigtigt skridt og introducerer ét indendørs og fire udendørs nye access punkter. Billeder og Datasheet på produkterne kan hentes fra Cloud Routers Google drive

• NFT 3AC Lite
• NFT Blizzard 2ac-90 lite
• NFT Blizzard 2ac-90
• NFT Blizzard 2ac-N
• NFT Blizzard 2ac-N-20

Cloud Router har i samarbejde med udvalgte installatører haft muligheden for at teste Blizzard 2ac-90-lite udgaven på tre forskellige udendørs installationer. Resultaterne blev utrolig positive, og på omkring 100 meters afstand både igennem træer og blade, holdes der en jævn og stabil hastighed til IPhone, hvilket var umuligt med det eksisterende AP.

01.jpg

Blizzard 2ac-90-lite er udstyret med både 2,4 og 5GHz radioer og dual-band sektor-antenner. Derfor er Blizzard produktserien det helt rigtige valg for udendørs installationer. Især når man står overfor udfordringer med interferens fra egne og andre Access punkter i området.

Kort sagt har Blizzard vha. den indbyggede dual-band sektor-antenne et effektivt modtagerforhold til håndholdte enheder, også når rækkevidden skal igennem forskellige obstruktioner såsom træer, bygninger og bevægelige elementer.


Billeder fra installationen på Langeland

03

 

0.png

06.PNG

 

Billeder fra installationen på Fyn

oznor

IMG_20180909_182923 - Kopi.jpg

Cloud Router introducerer hele tiden nye og bedre løsningsmuligheder. Vi stiller naturligvis vores ressourcer til rådighed for de forhandlere, som vil benytte vores assistance, til at levere innovative og omkostningseffektive løsninger på markedet.

Besøg www.cloudrouter.dk for yderligere information.