Smart city WiFi

Virksomheder og myndigheder har over hele kloden fokus på at etablere intelligente kommunikationsformer. WiFi er i dag den mest anvendte tilslutningsmulighed, hvad enten der er tale om kommunikation mellem mennesker eller maskiner.

Cloud Routers WiFi løsning kan udrulles og installeres, uden at de enkelte Access punkter skal klaregøres af en netværkstekniker. Med vores WiFi løsning kan et højtydende WiFi netværk implementeres uanset størrelse, lokation og kundetype.

Outdoor_Infinity_WiFi

Udover On-premises og Cloud management, kan løsningen administreres via det danske Panther-admin system som anvendes af over 70 antenneforeninger. Følgende er Cloud Routers forslag til at implementere et stabilt og højtydende WiFi i det offentlige rum.

• Download Cloud Routers Smart city WiFi topologi som PDF

Topologi Smart-city WiFi

Cloud Router introducerer hele tiden nye og bedre løsningsmuligheder. Vi stiller naturligvis vores ressourcer til rådighed for de forhandlere, som vil benytte vores assistance, til at levere innovative og omkostningseffektive løsninger på markedet.

Besøg http://www.cloudrouter.dk for yderligere information.