500Mbit fuld-duplex Ceragon radiokæde på 27 Km

Netsmed implementerer et Ceragon IP-20S radiokæde på licenseret 10GHz bånd, mellem Køge og Glostrup. Det Ceragon licenseret radiokæde har en datahastighed på 500Mbit fuld-dupleks med under 1ms i latency og en driftssikkerhed på 99,99%.

Site-Glostrup-IP-20S-01

 Glostrup – Køge

Netsmed er en udbyder af internet til erhvervslivet, vha. trådløse radiokædeforbindelser. Netsmed anvender de avancerede Cisco routing platforme i sin kerne infrastruktur, med fokus på at kunne opretteholde en høj driftssikkerhed, men samtidig også kunne håndtere enorme datahastigheder. Det betyder at Netsmed vælger produkter og teknologi med omhu, således at den valgte trådløse løsning, kan imødekomme den samme høje kvalitet og ikke mindst den samme driftssikkerhed.

Internet_speedtest

Se RFC 2544 testrapport og flere billeder på: Cloud Routers Google Drive

Cloud Router er den ultimative leverandør af trådløse internet- og netværksløsninger til professionelt brug. Vores drivkraft i Cloud Router er et langvarigt samarbejde mellem vores kunder og samarbejdspartnere, og er baseret på viden og innovation.

Se mere på http://www.cloudrouter.dk