Ligo-PTMP WTTx bredbåndsløsning på Sjælland

Netsmed er en udbyder af internet til erhvervslivet, vha. trådløse radiokædeforbindelser. Netsmed anvender de avancerede Cisco routing platforme i sin kerne infrastruktur, med fokus på at kunne opretteholde en høj driftssikkerhed, men samtidig også kunne håndtere enorme datahastigheder. Det betyder at Netsmed vælger produkter og teknologi med omhu, således at den valgte trådløse løsning, kan imødekomme den samme høje kvalitet og ikke mindst den samme driftssikkerhed.

Netsmed implementerer LigoWaves LigoPTMP (punkt-til-multipunkt) trådløse multi-punkt løsning, til at etablere internet tilslutninger til kunderne, på et af sit eksisterende geografiske områder.

Topologi scenario
LigoBASE-SU_small

 

LigoPTMP basisstation

 

LigoPTMP SU – klient
SU_enhed.jpg

Cloud Router er den ultimative leverandør af trådløse internet- og netværksløsninger til professionelt brug. Vores drivkraft i Cloud Router er et langvarigt samarbejde mellem vores kunder og samarbejdspartnere, og er baseret på viden og innovation.

Se mere på http://www.cloudrouter.dk