LigoPTP 9 km radiolink på Sjælland

Netsmed implementerer LigoWaves LigoPTP (RapidFire) punkt-til-punkt, for at forlænge en fiberforbindelse fra København centrum til Glostrup og omegn. Det LigoPTP trådløse link leverer 300Mbit TDD datahastighed med op til 200.000 sessioner pr. sekund.

DSC01881 - Kopi

Netsmed er en udbyder af internet til erhvervslivet, vha. trådløse radiokædeforbindelser. Netsmed anvender de avancerede Cisco routing platforme i sin kerne infrastruktur, med fokus på at kunne opretteholde en høj driftssikkerhed, men samtidig også kunne håndtere enorme datahastigheder. Det betyder at Netsmed vælger produkter og teknologi med omhu, således at den valgte trådløse løsning, kan imødekomme den samme høje kvalitet og ikke mindst den samme driftssikkerhed.

DSC01827

Cloud Router er den ultimative leverandør af trådløse internet- og netværksløsninger til professionelt brug. Vores drivkraft i Cloud Router er et langvarigt samarbejde mellem vores kunder og samarbejdspartnere, og er baseret på viden og innovation.

Se mere på http://www.cloudrouter.dk