Ceragon radiokæde for CCTV hos Aalborg havn

Ålborg erhvervshavn har implementeret en fuld-duplex Ceragon radiokæde på 80GHz, mellem 2 afdelinger. Dette Ceragon radiokæde, anvendes som backbone netværk for Axis HD-kameraer fra en del af havneområderne til hovedafdelingen.

DSC_0216

Ceragon IP-20E radiokæde anvendes på licenseret 80GHz bånd, og har en max kapacitet på 2,5Gigabit fuld-duplex hastighed og 0,1ms i latency. Med fuld-dupleks hastighed og 99,99% oppetid er løsningen den mest praktiske, men også den mest økonomiske for havnen. En fibernedgraving på ca. 9 km afstand ville både have været omkostningstung og tidskrævende for havnen.

DSC00245

Cloud Router er den ultimative leverandør af trådløse internet- og netværksløsninger til professionelt brug. Vores drivkraft i Cloud Router er et langvarigt samarbejde mellem vores kunder og samarbejdspartnere, og er baseret på viden og innovation.

Se mere på http://www.cloudrouter.dk