LigoDLB multipunkt til mobile kraner

LigoDLB på bevægelige maskiner

LigoDLB på bevægelige maskiner

meCasa leverer professionel videoovervågning og netværksløsninger til virksomheder.
I forbindelse med en særlig opgave, undersøgte meCasa mulighederne for at implementere et udendørs multi-punkt trådløst netværk. Netværket skulle kunne overføre videodata fra flere 5MP HD kameraer monteret på mobile kraner på et 30.000 m2 stort arbejdsområde. Det trådløse netværk skulle desuden kunne håndtere netværk til flere mobile kraner, samtidig med at det også skulle kunne roame mellem flere basisstationer, når de mobile kraner bevægede sig rundt.

me Casa implementerede en DLB multipunkt løsning bestående af DLB 5GHz basisstationer og DLB-5 enheder med omniantenner, som klienter på demobile kraner. Løsningen har fungeret upåklageligt siden idriftsættelsen, og slutkunden er yderst tilfreds, da det har lettet den daglige dokumentation. Hvor der før blev taget et utal af billeder med traditionelt kamera, er alt nu videodokumenteret i realtime.

iPoll TDMA transmission

iPoll TDMA transmission

DLB trådløs backbone løsning består af 802.11 hardware arkitektur med DLB OS operativ system. Kernen i DLB OS softwaren er den proprietærer kommunikationsprotokol iPoll, som benyttes til at koordinere og optimere den trådløse datakommunikation mellem DLB basisstation og klient enheder.

iPoll protokollen har TDMA kommunikationsarkitektur med airtime-scheduling, dynamic uplink/downlink ratio, traffic prioritization samt en række layer 3 funktionaliteter. Dette er årsagen til at DLB trådløse links har høj dataoverførsel, lav latency, flere pakkerudveksling og wireless QoS.

Besøg http://www.cloudrouter.dk for yderligere information.