Udendørs – hvorfor virker WiFi ikke?

Et udendørs WiFi netværk er ofte en kompliceret opgave for IT leverandører. På verdensplan er der mange installatører der installer såkaldte high-power Access punkter med Omniantenner. Denne type installation kan være en katastrofe. Ikke kun for eget netværk, men også for naboerne.

Udendørs Access punkter står overfor udfordringen med interferens, både fra egne og andre Access punkter i området. Udover at afstanden til de enkelte WiFi klienter kan variere utrolig meget, er der også store udfordringer med forskellige obstruktioner som træer, bygninger og bevægelige elementer. (Læs mere om hvordan interferens påvirker ydeevnen på et WiFi netværk klik her)

Cloud Router har sammen med deres løsningspartnere designet og leveret succesfulde udendørs WiFi løsninger. En stabil og højtydende udendørs WiFi installation skal derfor bestå af sektorbaserede basisstationer, kombineret med en intelligent arkitektur.

LigoWave Sector AP installation på Langeland

LigoWaves Sector baseret WiFi installation på Langeland

LigoWave sector WiFi basisstation

LigoWaves sector baseret WiFi basisstation

LigoWave sector WiFi basisstation med DLB PTMP backboneLigoWaves sector baseret WiFi basisstation med LigoWave trådløs backbone

Cloud Router introducerer hele tiden nye og bedre løsningsmuligheder. Vi stiller naturligvis den viden og vores ressourcer til rådighed, for de forhandlere som vil benytte vores assistance, til at levere innovative og omkostningseffektive løsninger på markedet.t.

Besøg http://www.cloudrouter.dk for yderligere information.