Infinity WiFi overhaler Ubiquiti

Infinity WiFi fra LigoWave får en ny basal opgradering, der skaber helt nye markedsmuligheder. Med hele 3 management muligheder og sine robuste hardware modeller, overhaler Infinity WiFi konkurrenten Ubiquiti helt uden sammenligning, men presser også aggressivt førende high-end WiFi producenter.

Fleksibel management for virksomheder

  • Stand-alone (Responsive GUI)
  • Integrated Master AP controller (In-AP Controller)
  • External controller (On-Premises; VMWare, Virtual Box, CentOS, Debian eller Ubuntu)
  • Cloud controller (LigoWave Cloud)
Infinity_con_management.png

Klik på billedet, for at gøre det større


Robust hardware modeller der topper ydeevnen

Når man sammenligner effektiv ydeevne kontra såkaldte data-rate, er der ingen andre producenter på verdensplan der matcher LigoWave. Derudover har enhederne optimerede modtagerforhold og kraftige hardware egenskaber, der både øger dækning til håndholdte enheder og antallet af samtidige klienter.

Infinity_Hardware_models

Klik på billedet, for at gøre det større

 

Infinity firmware support for DLB og DLB-Pro enheder

En high-density udendørs WiFi installation skal altid bestå af sektor baserede basisstationer, for at kunne håndtere mange samtidige klienter og et højt støjniveau. LigoWave har udgivet Infinity firmware til både DLB og DLB-Pro hardware modeller. Derved kan en DLB hardware omdannes til et high-performance udendørs WiFi Access punkt og kan administreres ved hjælp af Infinity Controller.

Udendørs WiFi Access punkter

Udendørs Infinity WiFi Access punkter

LigoWave er kendt for at levere innovative løsninger inden for Punkt-til-punkt og multipunkt trådløse løsninger, ved at have stærkt fokus på ydeevne og stabilitet i forhold til konkurrenterne på markedet.

Besøg http://www.cloudrouter.dk for yderligere information.